Cursus-en vergadercentrum Domstad

Cursus-en vergadercentrum Domstad
Koningsbergerstraat 9
3531 AJ Utrecht

Download de routekaart

Deze locatie is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, auto en te voet vanaf Utrecht Centraal station.

Volop parkeergelegenheid
De parkeerterreinen van de Jaarbeurs bieden volop parkeergelegenheid op loopafstand van onze locatie (P1 ligt direct aan de overzijde van de Graadt van Roggenweg). Op de terreinen van de Jaarbeurs is een uitrijkaart te verkrijgen voor een dagtarief van € 12,- (of € 3,- per uur).

Routebeschrijving openbaar vervoer vanaf het Centraal Station Utrecht
Lopend (ca. 10 minuten) uitgang Jaarbeursplein; dan Jaarbeurs aan de rechterzijde passeren, het parkeerterrein schuin oversteken volgens het kaartje. Bij de verkeerslichten de grote weg met sneltram oversteken, u ziet het gebouw voor u in de zijstraat.
Met de sneltram halte Graadt van Roggenweg uitstappen, u ziet het gebouw direct in de zijstraat ten westen van de halte.

Routebeschrijving auto
Wij adviseren om gebruik te maken van de P+R Westraven, gelegen aan de A12, afrit 17, volg de borden naar P+R Westraven. Vlak voor de parkeergarage stapt u op de sneltram richting Utrecht en stapt u bij de halte Graadt van Roggenweg bij ons voor de deur uit.

Voor een juiste routebeschrijving adviseren wij een routeplanner te raadplegen, rekening houdend met wegwerkzaamheden.

Vanuit alle richtingen borden Centrum/ Jaarbeurs aanhouden. Zodra u op het Westplein (groot verkeersplein bij de Jaarbeurs/ NH hotel) aangekomen bent, volgt u de weg langs de sneltram richting zuid-west (stad uit). Dit is de Graadt van Roggenweg. U neemt na het Westplein direct de parallelweg, daarna de eerste weg rechts (Koningsbergerstraat).